2024 Doğtaş Mobilya Fiyatları ve En Yeni Modelleri

doğtaş mobilya fiyat listesi

Mobilya markaları için hazırladığım serinin yeni yazısında Doğtaş Mobilya fiyatları ve 2024 koleksiyonunu inceleyeceğim. En şık, fonksiyonel ve tabii ki en uygun fiyatlı modellerini seçtiğim bu yazı ile sizlere alışverişe çıkmadan önce tahmini ne kadar bütçe ayırmanız gerektiğiyle ilgili fikir vermeyi amaçlıyorum. doğtaş mobilya salon takımları

Doğtaş Mobilya için hazırladığım bu yazıda gerek modern gerekse klasik zevklere hitap eden  ve her odanız için birbirinden şık seçenekler bulacaksınız. Hem kaliteli hem de bütçe dostu olan markanın yeni koleksiyonları, evinizin havasını tamamen değiştirecek. Yatak odasından oturma odasına, çalışma alanlarından genç odalarına kadar her köşe için birbirinden zarif ve kullanışlı alternatifler bu yazıda sizleri bekliyor. Haydi, gelin bu yılın trendlerine birlikte göz atalım ve 2024 Doğtaş Mobilya fiyatları nasılmış fikir edinelim.

2024 Doğtaş Mobilya Salon Takımı Fiyatları

2024 yılının en göz alıcı salon takımları Doğtaş’ta sizleri bekliyor! Her tarza uygun koltuk ve kanepeler, konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. Özellikle köşe koltuklar, dar alanları bile ferah ve davetkar bir hale getiriyor. Farklı renk ve tasarımlarıyla berjerler, oturma odalarınıza zarif bir dokunuş katarken, fonksiyonel sehpalar ve şık tv üniteleriyle dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Hem kalite hem de uygun fiyat arayanlar için ideal olan bu salon takımlarına sahip olmak için minimum 10.000TL maksimum 70.000TL ödemeniz gerekiyor. Ancak indirimleri takip ederseniz beğendiğiniz Doğtaş salon takımını daha avantajlı almanız da mümkün.

Doğtaş Koltuk Takımları

Modern bir çizgiye sahip olan Doğtaş’ta berjerli, çekyatlı, 3’lü ya da 2’li kanepelerden oluşan çok farklı koltuk takımları seçenekleri var. Tek tek alıp kendi koltuk takımınızı yaratmak da mümkün tabii.

doğtaş berjer fiyatları

Örneğin tek berjer almak isterseniz fiyatlar 5.000TL ila 32.000TL arasında değişiyor. Yataklı koltuklar içinse 10.000TL ile 30.000TL ödemeniz gerekiyor.

Takım halinde almak istediğinizde 20.000TL – 80.000TL arası bir skalada modeller bulabilirsiniz.

Doğtaş Köşe Takımı

Renkleri ve modelleri ile dikkat çeken Doğtaş köe takımlarına sahip olmak içinse 12.000TL ila 55.000TL‘yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

doğtaş köşe koltuk takımları fiyatları

Doğtaş TV Ünitesi

Salon takımı deyince koltuk dışında dekorasyonu tamamlayan sehpa, gümüşlük, konsol, zigon, kitaplık ve tabii ki ana parçalardan biri olan TV ünitelerine de yer vermemek olmazdı. Koltuklarla uyumlu bir TV ünitesi almak için Doğtaş mobilya modelleri farklı alternatifler sunuyor.

doğtaş tv ünitesi fiyatları

Modern, retro, klasik, country tarza uygun televizyon sehpa ve ünitelerinin fiyatları 1.600TL ila 30.000TL arasında farklılık gösteriyor.

2024 Doğtaş Mobilya Yatak Odası Fiyatları

Yatak odanızı yenilemek için Doğtaş’ın 2024 yatak odası koleksiyonuna göz atmanızı tavsiye ederim.  Rahat ve şık bir uyku deneyimi için tasarlanmış bazalar, başlıklar ve karyolalar, her zevke hitap ediyor. Geniş iç hacmiyle dikkat çeken gardroplar, kıyafetlerinizi düzenli bir şekilde saklamanıza olanak tanıyor. Şifonyerler ve komodinler ise hem kullanışlı hem de estetik detaylar sunuyor.

doğtaş yatak odası takımları fiyatları

Doğtaş’ın zengin renk ve model seçenekleriyle, yatak odanıza modern bir hava katabilirsiniz. Fiyatlara gelince… Takım halinde bir yatak odası almak 12.000TL ila 80.000TL arasında değişiyor.

Ancak modeller o kadar şık ve malzemeler o kadar kaliteli ki insanın ihtiyacı yokken bile yatak odasını yenileyesi geliyor. Bakınız…

dağtaş yatak odası modelleri

2024 Doğtaş Mobilya Yemek Odası Fiyatları

Her tarza uygun zarif masa ve sandalye seçenekleriyle Doğtaş’ın 2024 yemek odası koleksiyonu göz kamaştırıyor.  Gümüşlükler, kristal ve porselenleri sergilemek ve saklamak için hem şık hem de pratik bir çözüm sunuyor. Aynalı konsollar ise yemek odanıza modern bir dokunuş katıyor. Fonksiyonel ve şık tasarımlı banklar ise hem oturma alanı hem de ek depolama imkanı sağlıyor.

doğtaş yemek odası takımları fiyatları

Doğtaş’ın çeşitli renk ve model alternatifleri arasından seçim yaparak, yemek odanıza eşsiz bir tarz katabilirsiniz. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bu yemek odası takımlarıyla evinizde uzun yıllar boyunca yeni anılar biriktirebilirsiniz.

doğtaş yemek odası konsol fiyatları

Tabii her şeyin bir bedeli var. Bu tasarımların yemek odanızda olması için 17.000TL ila 60.000TL arasında bir bütçeyi ödemeniz gerekecek.

2024 Doğtaş Mobilya Çocuk Odası Modelleri

Geldik bebek, çocuk ve genç odalarına… Kız, erkek ya da unisex modellere sahip Doğtaş Mobilya’da çocuklara hitap eden model, desen ve renkler tercih edilmiş. Onları ikna etmeniz çok zor olmayacak.

doğtaş genç odası takımları fiyatları

Karyola, baza, komodin, çalışma masası, kitaplık gibi parçalardan oluşan takımların fiyatları 9.000TL ila 50.000TL arasında değişiyor.

doğtaş genç kız odası takımları fiyatları

Ancak takım almak yerine odanın genişliğine ve tabii ki ihtiyacınıza göre parça olarak da satın alım yapabilirsiniz.

doğtaş genç erkek odası takımları fiyatları

Doğtaş Mobilya 2024 Fiyat Listesi

Yazıda derlediğim fiyatları bir tabloda toparlayalım:

Mobilya Kategorisi En Düşük Fiyat En Yüksek Fiyat
Salon Takımları 1o.000 TL 70.000 TL
Yatak Odası Takımları 12.000 TL 80.000 TL
Yemek Odası Takımları 17.000 TL 60.000 TL
Genç Odası Takımları 9.000 TL 50.000 TL

Ayrıca Doğtaş 2024 Fiyat Kataloğu almak için Doğtaş bayiilerini ve internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Böylece hem en yeni modelleri görmüş hem mağaza ve internete özel %60’lara varan indirimlerden haberdar olmuş olursunuz.

Yazar Hakkında

Ülviye Suna
Ülviye Suna
Merhaba, ben Ülviye. Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Yaklaşık 10 senedir özel sektörde SEO uzmanı olarak çalışıyorum. Yazı yazmayı, hayvanları, denizi ve dekorasyonu çok seviyorum. Bir kuşum, bir salyangozum, bir de kitabım var. (https://www.kitapyurdu.com/kitap/neden-dogurmuyorum-/650183.html)
Sevdiğim, beğendiğim şeyleri takip için hesaplarımı ziyaret etmeyi unutmayın 🙂

Başka Yazı Yok

Giriş Yap

close