2024 Zebrano Mobilya Fiyatları ve Modelleri

zebrano mobilya fiyatları

İçindekiler (Başlıklara tıklayarak okumak istediğiniz bölüme kolayca ulaşabilirsiniz.)

Bu yazıda lüks segmente hitap eden Zebrona mobilya markasına ait modellerin fiyat aralığı hakkında sizlere fikir vermeye çalışacağım. 2024 Zebrano mobilya fiyatları, evine salon, yatak odası, yemek odası takımı gibi mobilya almayı düşünenlerin oldukça merak ettiği bir konu. Özellikle de klasik tarzı seven ancak modern ve şık ayrıntılarla da onu yorumlamak isteyenlerin… Çünkü Zebrano mobilya, lüks tasarımları ile rakiplerinden ayrılıyor. Dolayısıyla lüks görünüm kalite ile birleşince Zebrano mobilya fiyatlarının piyasadaki diğer mobilya markalarından daha yüksek olduğu gözlemleniyor. Ancak markanın ücretsiz iç mimar desteği gibi hizmetleri de bulunuyor. Yani ödediğiniz bedele değen tasarımlar ve satış sonrası destek Zebrano’da sizi bekliyor.

zebrona salon takımı fiyatları

Şimdi sizler için önümüzdeki senenin öngörülen 2024 Zebrano mobilya fiyatlarını paylaşacağım.

Aksesuar grubunu ayrı tutarsak bu mobilya markasına ait herhangi bir takımın 30 ila 50bin TL arasındaki fiyatlardan başladığını söyleyebiliriz. Üst limitler ise 90bin TL – 900bin TL gibi değişiklik gösterebiliyor.

2024 Zebrano Salon Takımı Fiyat Listesi

zebrona lüks salon takımı fiyatları

İster berjer ister köşe koltuklardan oluşan bir salon takımı arıyor olun, Zebrano tarzından ödün vermeden farklı mobilyaları beğeninize sunuyor.

zebrona puf köşe takımı fiyatları

Fiyatlara gelince oldukça gösterişli salon takımları sunan Zebrano mobilyadan bir koltuk takımı almak için güncel 2024 fiyat listesine baktığımızda 45bin TL – 400bin TL arasında bir ücret ödemeniz gerekiyor.

zebrona köşe takımı fiyatları

Fiyatlar salon takımına dahil olan parçalara ve tabii ki özel kumaş isteklerinize göre de değişiklik gösteriyor.

2024 Zebrano Yatak Odası Takımı Fiyat Listesi

zebrona yatak odası takımı fiyatları

Bir yatak odası takımı içerisinde gardırop, karyola, komodin, şifonyeri, ayna vs. gibi parçalar yer alıyor. 2024 Zebrano yatak odası fiyat listesinin tüm bu saydığımız parçaların dahil olduğu bir takım için 90bin TL – 500bin TL arasında değişeceği öngörülüyor.

zebrona yatak odası takımı

Ancak seçtiğiniz model, malzeme, takımdan çıkardığınız ya da takıma eklediğiniz diğer ürünler bu fiyatı değiştirecektir.

2024 Zebrano Yemek Odası Takımı Fiyat Listesi

zebrona yemek takımı fiyatları

2024 Zebrano mobilya fiyatları içinde en çok merak edilen de yemek odası takımlarının kaç para olduğudur. Oldukça farklı ve birbirinden güzel modeller sunan Zebrano, yemek odası takımlarına sahip olmak için 100bin TL – 600bin TL arasında bir fiyat ödemeniz gerekiyor.

zebrona yemek odası modelleri

Ancak sandalye sayısındaki değişiklik, vitrin, konsol gibi ürünleri takım dışında tutmanız bu ücretin farklılık göstermesine neden olacaktır.

Zebrona ayrıca ofis mobilyası ve duvar ünitesi gibi kategorilerde de tasarımlarını satışa sunuyor. Daha farklı modelleri yerinde görmek ve Zebrano mobilya modellerinin gerçek piyasa fiyatlarını öğrenmek için mağazalarını ziyaret edebilir ya da müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Umarım marka hakkında genel de olsa fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilmişimdir.

Bu seri diğer az bilinen mobilya markaları ile devam edecek. Takipte kalın 🙂

Yazar Hakkında

Ülviye Suna
Ülviye Suna
Merhaba, ben Ülviye. Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Yaklaşık 10 senedir özel sektörde SEO uzmanı olarak çalışıyorum. Yazı yazmayı, hayvanları, denizi ve dekorasyonu çok seviyorum. Bir kuşum, bir salyangozum, bir de kitabım var. (https://www.kitapyurdu.com/kitap/neden-dogurmuyorum-/650183.html)
Sevdiğim, beğendiğim şeyleri takip için hesaplarımı ziyaret etmeyi unutmayın 🙂

Başka Yazı Yok

Giriş Yap

close