2017 Dekorasyon Trendleri ile Evde Modayı Yakalayın!

2017 dekorasyon trendleri hakkında detaylı bir yazı kaleme almanın tam vakti. 🙂

Eski yılı uğurlarken 2017’nin ev dekorasyonu alanında neleri moda konumuna getireceğini ve nelere “bye bye” dedirteceğini dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım.  Ama öncelikle geride bıraktığımız 2016 yılına ait dekorasyon tredleri ile ilgili kısa bir hatırlatma yapmak isterim.

2017-dekorasyon-trendleri

2016 ev dekorasyon trendlerine göz attığımızda geometrik desenlerin ön planda olduğunu, zıt dokuların bir arada kullanıldığını, renk ve desenlerde doğadan ilham alındığını, daha çok mavinin cesur tonlarına yer verildiğini ve sürdürülebilir tasarımların evlere sızdığını görüyoruz.

Ancak 2017 dekorasyon trendleri ile birlikte yeni yılda tamamen bambaşka desenlerin, farklı materyallerin ve renklerin moda olduğunu öğreneceğiz. Dilerseniz vakit kaybetmeden ev dekorasyon modasını yakalamak için 2017 dekorasyon trendlerinden  konuşmaya başlayalım.

Mobil Evler ile Evden Uzaklaşıyoruz!

Şehrin stresinden, kalabalığın gürültüsünden hangimiz yorulmadık ki! İşte bu yüzden 2017’de evlerimizi bırakıp kendimize yeni kaçış alanları yaratacak “mobil evler”e sığınıyoruz. Bir minibüsü ya da karavanı istediğimiz gibi dekore edip kaplumbağa misali evimizi gittiğimiz yere götürüyoruz.

mobil-ev

Modüler Mobilya Tasarımları Ön Planda!

2017 dekorasyon trendlerine baktığımızda katlanıp her yere taşıyabileceğimiz modüler mobilyaların ön planda olduğunu görüyoruz. Portatif,  kullanışlı ve fonksiyonel mobilya tasarımlarının 2017’de altın çağını yaşayacağını söyleyebiliriz.

modular-mobilya-sistemleri

Kapitone Yatak Başı Çok Moda!

Yatak odalarının göz kamaştıran unsuru 2017’de kapitone yatak başları olacak. Her dekorasyon trendine uyum sağlayabilen kapitone modası yatak başlarını daha albenili bir hale getireceğe benziyor.

kapitone-yatakbaşı

Mermer ve Bakır Kardeşliği

2017 dekorasyon trendlerinin iki ayrılmaz materyali mermer ve bakır oluyor. Gelecek yıl bir arada daha çok göreceğimiz bu ikiliyi şimdiden hafızalara kazımakta yarar var. Tabii modayı yakından takip etmek istiyorsanız. 🙂
mermer-bakir

Banyolarda Minimalist Tasarımlar

Oda oda trendler de farklılık gösterebiliyor. Örneğin 2017’nin banyoları minimalist tasarımlara yer veriyor. Bunu ben değil; tasarımcılar söylüyor. 🙂

minimalist-banyolar

Modern Mobilyalarda Retro Esintiler

Özellikle modern mobilya tasarımlarında 60’lar ve 70’lere kısa bir yolculuk yapmaya hazır olun. 2017 dekorasyon trendlerinde retro görünümler modern bir şekilde yorumlanacak ve mobilyalar tasarımları ile bizleri eskilere götürecek.

retro-gorunumlu-modern-mobilyalar

Trend Materyal “Mantar”

2017 ev dekorasyon trendlerinin en moda materyali mantar! Hani şu mantar panonun mantarı 🙂 Mantar ile yapılmış tasarımları yeni yılda çokça göreceğiz. Trendi yakalamak istiyorsak biz de onu eve dahil etmeliyiz. 😉

mantar-dolap

2017’nin Moda Rengi “Koyu Yeşil”

Henüz renk enstitüsü Pantone bir açıklama yapmadı ancak tasarımcıların ve trend belirleyicilerin 2017 için ön gördüğü moda renk “koyu yeşil” Bakalım Pantone de bunu destekleyecek mi?

koyu-yesil-koltuk

Kaynak: //interiorzine.com/2016/09/15/interior-design-trends-2017/

Yazar Hakkında

Ülviye Suna
Ülviye Suna
Merhaba, ben Ülviye. Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Yaklaşık 10 senedir özel sektörde SEO uzmanı olarak çalışıyorum. Yazı yazmayı, hayvanları, denizi ve dekorasyonu çok seviyorum. Bir kuşum, bir salyangozum, bir de kitabım var. (https://www.kitapyurdu.com/kitap/neden-dogurmuyorum-/650183.html)
Sevdiğim, beğendiğim şeyleri takip için hesaplarımı ziyaret etmeyi unutmayın 🙂

Başka Yazı Yok

Giriş Yap

close