2016 Ev Dekorasyon Trendleri

Aralık, yeni yıl hakkında öngörülerin ortaya koyulduğu, trendlerin açıklandığı bir ay. Ben de yılın son ayında trendlerin dekorasyondaki yansımalarından size bahsetmeye çalışıyorum.

2016-dekorasyono-trendleri

Pantone 2016 renk trendleri hakkında yazdığım yazıdan sonra, yılın dekorasyon trendleri ile ilgili de bir yazı yazmam gerektiğini düşündüm. Yabancı kaynaklarda yaptığım araştırmalar sonucunda ortaya 2016 dekorasyon trendleri arasında yer alacak en önemli noktaları sizler için derledim.

Umarım 2016 dekorasyon modasını takip etmek için yararlı bir liste olur.

1- Modern Metalik

2016-dekorasyon-trendleri

Metal tasarımları dekorasyonda görmeye devam ediyoruz. Bakır, gümüş gibi metal yüzeylerin ışık yansımalarına olanak sağlaması ışıltılı bir 2016 dekorasyonunun bizi beklediğinin haberini veriyor.

2- Sürdürülebilir Tasarımlar

2016-ev-dekorasyon-trendleri

Yiye, yeni yeniden bir ürünü dönüştürerek sürdürülerbilirliğe daha çok yer veriyoruz 2016 ev dekorasyonunda. Doğal malzemeleri kullanarak her seferinde farklı bir amaç için kullanıyoruz ve böylece doğaya saygılı oluyoruz.

3- Doğa Desenleri

2016-dekorasyon-trendleri-nelerdir

2016 dekorasyon trendlerini belirlerken tasarımcılar doğadan ilham almaya devam ediyor. Desenleri yine doğa çiziyor.

4- Harika Geometrik

2016-dekorasyon-trendleri-

Geometrik desenlerin her türlüsüne her yerde rastlayabiliriz 2016 yılında. Tekstilde, duvar kağıtlarında, mutfak gereçlerinde, aklınıza gelebilecek her yerde…

5- Cesur Maviler

Client: Plascon. Agency: LBCD, Cape Town. Shoot: Colour Forecast Campaign 2013. Location: Cape Town, South Africa. Photographer: Mark Williams. Stylist: Cathy O’Clery. Creative Director: Laurence Brick. 25/04/13 to 08/05/13.

Mavilerin cesur olduğu bir yıl 2016. En koyu tonları ile mavi rengini dekorasyon trendlerini evine uygulamak isteyenler rahatlıkla kullanabilirler.

6- Zıt Dokular

2016-yılı-dekorasyon-trendleri

Bu sene ahşabın yanında seramiği, metalin yanında tuğlayı görebilirsiniz. Dokular birbirine karışacak ve ortaya zıtların uyumu çıkacak.

7- Dramatik Renkler

2016-ev-dekorasyon-trendleri

Gerçi Pantone, 2016 renklerini belirledi ama yine de onların yanı sıra ön plana çıkan renkler de olacak. Dramatik bir  atmosfer yaratmanıza yardımcı olacak tüm renkler de bunların başında.

Yazar Hakkında

Ülviye Suna
Ülviye Suna
Merhaba, ben Ülviye. Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Yaklaşık 10 senedir özel sektörde SEO uzmanı olarak çalışıyorum. Yazı yazmayı, hayvanları, denizi ve dekorasyonu çok seviyorum. Bir kuşum, bir salyangozum, bir de kitabım var. (https://www.kitapyurdu.com/kitap/neden-dogurmuyorum-/650183.html)
Sevdiğim, beğendiğim şeyleri takip için hesaplarımı ziyaret etmeyi unutmayın 🙂

Başka Yazı Yok

Giriş Yap

close